Wat is Videonelen?

Benieuwd hoe Videonelen de creatieve industrie een handje probeert te helpen in deze moeilijke tijden?

Een helpende hand

Doordat de wereld op zijn kop staat wordt het digitaliseren van verschillende beroepen versnelt, zo ook de creatieve industrie. Optreden voor een groot publiek zit er voorlopig nog niet in, vandaar dat het team achter Videonelen de creatieve industrie een handje wilt helpen. Door artiesten een platform te bieden waarop ze online optredens kunnen geven voor hun fans, organisaties of bedrijfsevenementen kunnen zij alsnog hun beroep uitoefenen.

Een samenwerking met artiesten

Videonelen is meer dan een platform, wij begeleiden artiesten in hun digitale transformatie. Voor veel artiesten is het digitale landschap onbekend, daarom helpt Videonelen met het opzetten van hun online omgeving door middel van adviezen, persoonlijke uitleg en samenwerkingen. Hierdoor zorgen we samen voor unieke en persoonlijke optredens die gegarandeerd een succes zijn!

Niet zomaar een live concert

Optredens en boekingen via Videonelen zijn uniek en persoonlijk doordat de artiest intieme interactie biedt voor jou alleen. De artiest is er speciaal voor jullie en is te vergelijken met een huiskamerconcert, perfect voor een verjaardag, bedrijfsfeest of borrel. Dit zorgt voor geluksmomentjes onder de aanwezigen, helemaal wanneer de artiest plotseling in de meeting binnenkomt en een verassingsoptreden verzorgt.

Klaar om je online event een boost te geven?

Geef je online evenement een boost en kies tussen een artiest of spreker