Shirma Rouse bij Videonelen

Shirma Rouse is vanaf nu te boeken via Videonelen voor een online optreden om je event een boost te geven.

Shirma Rouse, ook bekend als de Dutch Queen of Soul, is niet weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. De op Curaçao geboren rasartiest heeft een enorm bereik en is door haar soulvolle geluid een veel gevraagde zangeres. Ze is ook een vaak geziene gast bij verschillende televisieprogramma's.

Carrière

Shirma Rouse begon haar carrière als backing-vocal van andere artiesten (bijvoorbeeld Anouk en Alain Clark). Ze is ook uitgeroepen tot beste backing vocalist tijdens het Eurovisie Songfestival in 2013, waar ze als backing-vocal optrad met Anouk. Inmiddels is Shirma Rouse een zangeres met zeven eigen uitgebrachte albums en verschillende prijzen. In 2017 stond Shirma op het podium met haar The Queen of Soul Celebration Tour, een concertreek waarbij ze stil stond op de 75e geboortedag van Aretha Franklin.

Naast haar werk als zangeres houdt Shirma zich bezig met verschillende projecten, is ze zangcoach voor muzikanten, geeft les op conservatoria, produceert muzien en geeft masterclasses.

Shirma Rouse geeft je event een boost

Naast haar andere activiteiten is deze top artiest nu ook te boeken bij Videonelen. In samenwerking met Het Huis van Asporaat kan zij met Videonelen jullie online event een boost geven.

Boek Shirma Rouse

Klaar om je online event een boost te geven?

Geef je online evenement een boost en kies tussen een artiest of spreker